In de buurt

Je kan vanuit de bungalow starten voor prachtige wandel-en fietstochten in het mooie natuurgebied Visbeekvallei - Kindernouw.

Eveneens leent de omgeving zich  voor verschillende daguitstapjes zoals De Lilse Bergen (2,7km), de Lilse Golf & Country (1,8km), Mega-Speelstad voor de een leuke dag met de kinderen (4km), Domein de Renesse (6km), de abdij van Westmalle (12km), familiepretpark Bobbejaanland (21km), stad Turnhout(15km) of een dagje naar Antwerpen is met zijn 38km niet zo ver.

 

Hieronder volgt meer info en links naar desbetreffende websites:

Een wandeling uitstippelen a.d.h.v. knooppunten

Knooppunt 12 staat aan de weg voor de Bungalow

https://www.wandelknooppunt.be/routeplanner

Moutainbikeroutes 

Voor de bungalow staat een wegwijzer voor de blauwe moutainbikeroute (20km).

Eveneens starten er nog 2 andere moutainbike - lussen in de buurt.

brochure-mountainbikeroute-haarlebeekpdf-1 (1)
PDF – 2,5 MB 988 downloads

Natuurpunt Visbeekvallei - Kindernouw

De bungalow is gelegen in de Visbeekvallei - Kindernouw dit is een typische Kempense beekvallei, die bestaat uit een aaneenschakeling van moerassen, bossen, heide, gagelstruwelen, ruigte en graslanden. Met het project LIFE Visbeek wordt de natuur in het gebied hersteld om nog meer planten en dieren aan te trekken. Kom er frisse lucht opsnuiven en geniet van de prachtige landschappen om je heen.

 

Lilse Golf en Country (1,8km)

 

De Lilse Bergen (2,7km)

Een leuk recreatiedomein met een zwemvijver, een plonsvijver met mega grote speeltuin en een watersportzone voor de waterfietsen en andere waterattracties.

Mega-Speelstad (4km)

Speelstad is een unieke binnenspeeltuin, uitgegroeid tot heus kinderpretpark, in Wechelderzande - Lille. Naast de enorme binnenspeeltuin kan je buiten Toverstad ontdekken: een prachtige buitenspeeltuin met ruim zonneterras.

Domein De Renesse in Oostmalle (6km)

Abdij der Trappisten Westmalle + Café Trappisten(12km)

Stad Turnhout (15km)

Een gezellige stad met verschillende gezellige eet- en drinkgelegenheden. Verder zijn er ook vele winkels te ontdekken, musea,  Cinema UGC, ...

Bobbejaanland (21km)

Oefen alvast je oooh's en je aaah's, want met meer dan 40 attracties valt er voor iedereen wel wat te beleven in 't plezantste land.